چندخواص میوه نارگیل برای سلامتی بدن
چندخواص میوه نارگیل برای سلامتی بدن
نارگیل یک میوه مطلق به درخت نخل کوکوس است، صدها گونه نارگیل در سراسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است

نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است.به طور متوسط ۴۰۰ گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند.۱۰۰ گرم نارگیل حاوی ۳۵۰ گرم کالری است.

میوه نارگیل شامل؛ اسید های اشباع مانند اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی است که برای سلامت ضروری می باشد.

هسته آن منبع عالی از مس، کلسیم، منگنز، منیزیم و روی است. همچنین منبع خوبی از فولات، نیاسین، تیامین و پیریدوکسین است و در کل سرشار از پتاسیم می باشد.

آب نارگیل نیز بسیار با طراوت است و حاوی قند های ساده، الکترولیت ها، مواد معدنی، اسید فسفاتاز، کاتالاز، دی هیدروژن پراکسید و پلی مراز است.

نه تنها آب نارگیل بلکه روغن آن نیز به عنوان یک غذای فوق‌العاده طبقه‌بندی میشود. ترکیب منحصر به فرد آن از اسید های چرب می تواند تاثیر عمیقی روی سلامت شما داشته باشد.

نارگیل سرشار از فیبر

نارگیل میوه ای سرشار از فیبر رژیمی است که حدود ۶۱ درصد فیبر را تامین می کند. فیبر موجود در نارگیل باعث کاهش سرعت گلوکز و پایین آمدن قند خون میشود و موجب انتقال آن به سلول ها و تبدیل به انرژی می شود که این عمل در کاهش استرس در سیستم آنزیمی و لوزالمعده مفید بوده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

 نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن

مواد مغذی موجود در نارگیل برای سیستم ایمنی بدن مفید است. نارگیل به دلیل دارا بودن خواص ضد ویروسی، ضدقارچی، ضد باکتریایی و ضد انگلی، از بدن در برابر انواع ویروس ها و باکتری های مضر محافظت کرده و مصرف آن در درمان شدیدترین بیماری های عفونی مانند عفونت گلو، عفونت ادراری و کرم های روده مفید است.

نارگیل برای مبارزه با سرطان

نارگیل حاوی اثرات ضد سرطانی است و مخصوصا برای درمان سرطان کولون و سرطان سینه بسیار مفید است.

نارگیل برای جلوگیری از عفونت ادراری

خواص طبیعی دیورتیک نارگیل، عفونت های دستگاه ادراری را درمان میکند و باعث میشود که به طور طبیعی از شر عفونت خلاص شوید.

نارگیل برای مبارزه با باکتری ها

نارگیل حاوی مقادیر زیادی اسید لوریک است که به کشتن و دفع باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها و عفونت کمک می کند.

 روغن نارگیل برای جلوگیری از سرطان پوستی

مصرف روغن نارگیل باعث افزایش رطوبت و چربی در پوست می شود و با مسدود کردن ۲۰ درصد از اشعه های مضر، از بروز سرطان پوست جلوگیری می کند.

 

گوشت نارگیل را می‌توانید به‌صورت خشک یا تازه نوش جان کنید تا از خواص آن بهره‌مند شوید. نارگیل که یک میوه‌ی استوایی است، مقدار زیادی فیبر و تری‌گلیسیریدهای با زنجیره‌ی متوسط دارد که سلامت قلب را بهبود می‌بخشند و به کاهش وزن کمک می‌کنند. از جمله خواص نارگیل می‌توانیم به درمان ریزش مو، پیشگیری از عفونت‌های مو، درمان چربی پوست، مبارزه با باکتری‌ها، هیدراته نگه داشتن بدن و مبارزه با سرطان‌ها اشاره کنیم. البته حواستان باشد که نارگیل چربی و کالری زیادی دارد؛ بنابراین نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنید.